onsdag 23 januari 2008

Längesedan

Nu var det alldeles för längesedan jag skrev och lade ut bilder på Zmillas blogg. Mycket har hänt sedan sist, vi har flyttat till Karlstad, renoverat i den nya lägenheten, jag har tagit examen och ska "kastas" ut i arbetslivet om bara några dagar. Att börja jobba ska bli väldigt roligt även om det kommer innebära att det blir lite mindre tid till hundarna.
Zmilla hur vuxit, hon är säkert dubbelt så stor jämfört med de senaste bilderna på bloggen. Även mentalt har hon vuxit, det märks att hon kan koncentrera sig lite längre stunder nu än förut och hon tycker att det är toppen att träna! Det har varit lite si och så med kontinuiteten med träningen pga flytten och mycket att göra in i det sista i skolan, men nu är vi igång igen och tränar lite varje dag. Vi fortsätter med klickertränandet - det är hur roligt som helst! Fick inspiration om "pall-träning" för att träna bakdelskontroll i en Canis-tidning i höstas och det tyckte Zmilla var jätteroligt! Nu kan hon flytta runt bakdelen och sätta sig rakt in till min sida och tycker att den träningen är skoj - tack vare pallen tror jag! Några spår har vi också gått, men det har vi inte varit så flitiga med dessvärre, Zmilla tycker att det är roligt, men jag har inte någon erfarenhet av det , vilket gör att man drar sig lite för det.

Tosca och Zmilla har verkligen funnit varandra! Tanten Tosca har blivit som ny - det har gått så långt att hon kan starta upp bus med Zmilla, det trodde jag aldrig! Det är jätteroligt att se vilken glädje hundarna har av varandra!

Jag vill också passa på att tacka Zpader med familj för att Zmilla fick bo hos er den helgen när jag tog examen!

Här kommer lite bilder från tiden som gått sedan sist i någorlunda tidsordning:
Pallträning
Hundlek
Valpträff
God Jul
Zmilla och Tilda på nyår
Promenad på nyårsdagen

1 kommentar:

Unknown sa...

Gud vilka fina bilder! Vem är det som tagot dom?