söndag 3 februari 2008

Träning med Zmilla, Zpader, Vilda och Tosca


Då har ännu en helg gått. Tänk att helgerna går så mycket fortare än veckorna... Den här helgen har Zmilla varit med på sin första skidtur - det var jätteskoj med en husse och matte på skidor vilket ju bara kan betyda att de leker med mig!!! Tyvärr dröjer det nog dock ett tag tills nästa skidtur eftersom snön började smälta bort så snart det blev tillräckligt mycket snö att åka skidor på.

Förra helgen var vi i Forshaga och tränade med Christer och Anneli. Vi gjorde lite uppletande - Vilda gjorde den riktiga varianten, Zpader och Zmilla gjorde en lekvariant och Tosca fick göra en blandning av uppletande och de "jaktsök" hon är van vid. Det var väldigt uppskattat av hundarna och både Zpader och Zmilla fattade snabbt vad de skulle göra. Sen blev det lite spårträning innan vi åkte till klubbstugan och fikade. En härlig eftermiddag var det och tack Christer och Anneli för alla idéer!

Här är lite bilder från träning i Forshaga

1 kommentar:

Hanna sa...

Vilket fint tjänstetäcke! Skoj att ni börjat med uppletande, vi saknar uppletandeträningen med Tosca. Wilda o Zally har gått till toppen på fjället med mamma idag, själv är jag dunderförkyld. Vi har dock tränat lite plojsaker inomhus, ligga på sidan, dra av filten o backa. Ses snart
Kram