lördag 25 augusti 2007

Hämta Zmilla


Igår hämtade vi vår lilla schäfervalp Zmilla från Forshaga.

Här finns bilderna från dagen:
http://picasaweb.google.com/martin.d.andersson/HMtaZmilla

Det började trevligt med att träffa alla valparna hemma hos Anneli och Christer på Enåsen i Forshaga. När alla papper var påskrivna och vi fått noggranna instruktioner om utfodring och avmaskning fikade vi med Anneli, Lotta och Zekes blivande husse och matte. Sedan bar det av hemåt.

Det blev ett jobbigt avsked från flocken och den 20 minuter långa bilfärden blev pipigt värre. Efter vi mellanlandat hos Karins föräldrar startade vi den långa resan till Uppsala. Vi var förberedda på en högljudd resa... men Zmilla sov hela vägen hem.

Väl hemma i Uppsala tyckte Zmilla att hon sovit tillräckligt och höll låda nästan hela natten lång.


/Martin, Karin, Tosca & Zmilla

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hallå! Det var snabbt jobbat!! Jag hoppas att tiden när du lagt in inlägget inte stämmer!! eller är det så att fröken Zmilla behagar vara vaken inatt!? Ska bli kul att kunna följa henne via nätet också!

Ha det bra så hörs vi!

Lotta
www.litatill.se

anna sa...

Lycka till med lilla Zmilla! Jag kommer igen för att kika på vad ni har för er! :)
Ha det så bra,
Anna & "kennelsystern" Lita Till Gnista
http://annashoffar.spaces.live.com/

Ing-Marie sa...

Hej på er, kul att få ännu en sida att följa. Lycka till med lilla Zmilla // Ing-Marie och "kennelsystrarna" Kaxa och Leva

http://hem.passagen.se/brukshundar/

Unknown sa...

Oj, vilken uppmärksamhet vi fick på vår nya blog, kul!

Det verkar som att tidsangivelserna på inläggen inte stämmer så bra. Det är kanske fel tidszon inställd. Jag har ändrat min profil för Sverige, så vi får se om det ser bättre ut i framtiden.

Det är mycket jobb med en liten så vi får se hur mycket tid det blir över att pula med bilder och blog... men vi lovar att göra vårt bästa!

/Martin